avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordin de protectie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordin de protectie

Ordinul de protectie a fost emis pe termen de 5 zile.Am primit citație în tribunal la distanta de o luna de la emitere.In tot acest termen noi tot sub restrictie suntem? Nu ne a anuntat nimeni nimic.La tribunal a fost citat si copilul minor de 8 ani.E obligatoriu sa merg cu el? Daca nu ne prezentam ce se întampla? Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 28 August 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Miky09 , utilizator 18:20, 29 August 2019
Daca nu va prezentati ,nu înțelegeți sa faceti dovada violențelor exercitate asupra dvs sau a minorului probabil cererea o sa fie respinsă.
Nu a fost violenta,doar o iesire depresiva severa si fiindca refuza internarea ,se vedea clar ca nu i el atunci mie mi a fost teamă ptr mine și copil.Oricum nu intentionez sa mai prelungesc ordinul ptr ca acum e internat ,urmeaza un tratament si nu mai reprezinta o amenintare ptr noi.E mai bine sa mă duc și să spun toate astea sau să nu mă prezint deoareca m am mutat mai departe si îmi vine greu.Voi fi supusa cheltuielilor de judecata? Multumesc
Dacă ordinul a fost pe 5 zile de ce după 2 săptămani să fie supus cercetării penale ca a încălcat ordinul? Noj nu știam decat de 5 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie minori in caz de divort la notar Lauramoro Lauramoro Am o prietena care a divortat la notar acum 2 ani.A ramas sa locuiasca cu cel de acre a divortat cu cu copiii in aceeasi casa pentru care plateste inca la ... (vezi toată discuția)
Împreună cu concubinul meu avem un copil de 1 an ... kosmina23 kosmina23 Bună seara! Împreună cuconcubinul meu avem un copil de 1 an , el fiind pe numele lui. Am locuit în casa părinților lui cu el și dânșii. El a devenit ... (vezi toată discuția)
Mama mea il hartuieste pe tatal meu grav bolnav Em_M Em_M Buna ziua, de mai multi ani de zile mama mea isi bate joc efectiv de tatal meu grav bolnav cardiac cu diagnostic de angina pectorala severa, cu 6 stenturi si ... (vezi toată discuția)