avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM in Revisal

Bună ziua, daca am un angajat la un punct de lucru la 200 km. si imi trimite contractul in data de 27 august 2019 iar contractul ajunge la sediul firmei in 28 august cum îl inregistrez, menționez că omul lucrează la înălțime pe stâlp, nu la sol. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:41, 28 August 2019
C.i.m. se inregistreaza in REVISAL cel tarziu in ziua anterioara inceperii activitatii de catre fiecare persoana care urmeaza sa se afle intr-un raport de munca cu angajatorul respectiv.

Nu are nicio relevanta unde lucreaza acel salariat cu inregistrarea c.i.m. in REVISAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare salariu blakie21 blakie21 Buna ziua, am inregistrat primul salariat al firmei care a inceput lucru cu 17.08.2015, data de retributie fiin 25 ale lunii. Intrebarea mea este cand trimit ... (vezi toată discuția)
Contract pe zilele din urma Ramoon Ramoon buna seara! revin cu o intrebare: se poate face contract de munca pe zilele din urma? adica sa mi se faca contract din 01.06 daca deocamdata nu am semnat ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri angajat nou ncris78 ncris78 As vrea sa stiu cum trebuie sa procedez in cazul in care angajez un om? Se face contract de munca si atat? Nu se mai inregistreaza nimic la ITM? Deciziile de ... (vezi toată discuția)