avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condamnare si savarsire pedeapsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condamnare si savarsire pedeapsa

Buna ziua.
Se da urmatorul caz: persoana care in 2015, la inceputul anului, a savarsit un furt in Romania; la sfarsitul anului 2015 a savarsit un alt furt in Germania pentru care a primit o pedeapsa de 5 luni cu executare si 8 luni cu suspendare; in anul 2017 a fost condamnat prin sentinta definitiva 3 ani cu suspendare intr-un alt dosar, cauza principala, vanzare substante interzise. Pe langa acest dosar, a fost judecat si cel din 2015, pentru furtul din Romania, pentru care i s-a dispus pedeapsa de 8 luni cu suspendare. Contopite ambele pedepse, a rezultat o pedeapsa cu executare de 3 ani, 2 luni si 2 saptamani.
In prezent, este inchis la Jilava, sectia reabilitare, a executat din pedeapsa aproximativ 11 luni, a castigat si ceva zile de libertatea prin participarea la activitatile Penitenciarului.
Care sunt sansele ca din pedeapsa actuala sa i se scada perioada executata in Germania, si anume cele 5 luni? Asa am inteles de la el, ca mai sunt `colegi` carora li s-au scazut.
Astept cu mare interes, eventual, am dori si colaborarea cu un avocat.
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Deducerea de pedeapsa luysa luysa varul meu a fost condamnat la 1 an inchisoare pentru conducere fara permis. In germania a fost condamnat la 4 luni inchisoare pentru furt si acum urmreaz asa ... (vezi toată discuția)
Inchisoare cu suspendare teona11 teona11 inchisoarea cu suspendare de 2 ani, cu 7 ani de incercare definitiva in aprilie 2003 se poate\"prescrie\"? daca mai sunt si fapte concurente sau \"concurs\" de ... (vezi toată discuția)