avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condamnare si savarsire pedeapsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condamnare si savarsire pedeapsa

Buna ziua.
Se da urmatorul caz: persoana care in 2015, la inceputul anului, a savarsit un furt in Romania; la sfarsitul anului 2015 a savarsit un alt furt in Germania pentru care a primit o pedeapsa de 5 luni cu executare si 8 luni cu suspendare; in anul 2017 a fost condamnat prin sentinta definitiva 3 ani cu suspendare intr-un alt dosar, cauza principala, vanzare substante interzise. Pe langa acest dosar, a fost judecat si cel din 2015, pentru furtul din Romania, pentru care i s-a dispus pedeapsa de 8 luni cu suspendare. Contopite ambele pedepse, a rezultat o pedeapsa cu executare de 3 ani, 2 luni si 2 saptamani.
In prezent, este inchis la Jilava, sectia reabilitare, a executat din pedeapsa aproximativ 11 luni, a castigat si ceva zile de libertatea prin participarea la activitatile Penitenciarului.
Care sunt sansele ca din pedeapsa actuala sa i se scada perioada executata in Germania, si anume cele 5 luni? Asa am inteles de la el, ca mai sunt `colegi` carora li s-au scazut.
Astept cu mare interes, eventual, am dori si colaborarea cu un avocat.
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Deducerea de pedeapsa luysa luysa varul meu a fost condamnat la 1 an inchisoare pentru conducere fara permis. In germania a fost condamnat la 4 luni inchisoare pentru furt si acum urmreaz asa ... (vezi toată discuția)
Inchisoare cu suspendare teona11 teona11 inchisoarea cu suspendare de 2 ani, cu 7 ani de incercare definitiva in aprilie 2003 se poate\"prescrie\"? daca mai sunt si fapte concurente sau \"concurs\" de ... (vezi toată discuția)
Recurs, aplicare sentinta cristina1515 cristina1515 Buna ziua Va rog sa ma ajutati :( Am fost judecata si am primit 3 ani cu executare pt tentativa de furt .Am facut RECURS pentru a primi pedeapsa cu ... (vezi toată discuția)