Am luat un inprumut de la o coooperativa de credit banca potulara ,,,,,,,tip CAR,am depus la ei 16 mil si am luat 40 mil in anul 2000 banca a fost preluata de un lichidator, am vb, cu el si am facut o cerere de intrare in masa credala pt. cei 16 mil, de cit a intrat cu contul iban din 2004, nu am mai avut unde sa platesc,uitinduma pe net am gasit despre un buletin de insolventa di 26 noiembrie 2008, si era trecuta si banca . ce inseamna ?, am sunat sa iau legatura cu cine era trecut ce nr, telef nu a raspuns,ce pot face sa scot ipoteca, nu am primt acasa nici o instiintare nimic ca nu am platit-pot scoate de la trib,din Bucuresti ca sa dizolvat imi foloseste la ceva, s au de la registru comertului? ce sa fac ? nu am cu cine lua legatura si as vrea sa scap de ipoteca si contractul de credit se expira in anul 2010.va rog sfatuitima:(
Da' nu cumva esti debitor pentru suma de 24 mil(diferenta dela 16 la 40). Nu din cauza aia ai ipoteca?
La debitul de 24 mil cred ca s-au adaugat si dobanzi.
Solutia ar fi sa platesti debitul + eventuale dobanzi si sa obtii de la lichidator o adresa cu care sa te poti prezenta la notar in vederea radierii ipotecii.
Bafta!
Deacord cu dvs, dar nu este problema banilor ,este problema ca nu dam de lichidator sub nici o forma si el ca lichidator nu trebuia sa ne instiinteze atitea ani in ce cont sa platim debitul,daca noi nu am avut unde sa platim?, nu adresa nimic noi am platit pina in anul 2004,si contul sa inchis datorita treceri cu conturile IBAN,El ca lichidator nu avea datoria sa ne anunte unde platim ???-o instiintare de plata ceva ,unde sa ma interesez si chiar suntem noi vinovati ca el nu a trimis nimic??-nu sunt datori ca lichidatori sa trimita acasa o instiintare ?-Am inteles de la Notar ca pot cere la registru comertului ca precum nu mai exista ,e valabil???
fie vorba intre noi 4 ani dvs ati avut o atitudine pasiva fata de restituirea debitului fata de creditoare-debitoare. Brusc aveti revelatia ca ati ramas cu o cocoasa in spate (ipoteca)????
cautati in buletinul insolventei, numele si adresa lichidatorului.
Dupa care il cautati sa va rezolvati problema.
Daca aveti ghinionul sa constatati ca societatea falita a fost si radiata din RC. atunci e o problema, trebuie sa promovati o actiune in justitie pentru compensarea judecatoreasca a celor 16 milioane si pentru diferenta sa achitati debitul , iar un alt capat de cerere pe legea 7/1996.
Oricum contactati un avocat ca sa rezolve indolenta dvs.
V-ati bucurat ca nu mai platiti ratele, dar aceasta bucurie se intoarce impotriva dvs.
Nu o luati ca o bucurie eu am vindut o casa sa pot cumpara o alta casa acest apartament care l am ipotecat si am depus cei 16 mil la ei,credeti ca mi ar conveni sa ramin brusc fara casa.cum sa fie o bucurie ca nu am platit ratele ?am vrut sa platesc ratele dar unde?va intreb si va rog sa imi raspundeti ca vad ca ocoliti subiectul nu trebuia sa trimita instiintare de plata acest lichidator?unde sa platesc pt. recuperarea debitului?Am stat cu frica atitea ani ca voi fi pe drumuri cu bani mei am avut casa si am depus bani la ei si uite ce a esit aceste banci populare a terminat foarte multa lume cred ca stiti.au depus bani la ei si nu l ea mai dat nimic inapoi. Aceasta banca era sa depui bani tip car si iti dadea bani sa cumperi casa ,noi am fost primi care am obtinut acest credit dar sunt famili care au depus bani la ei si nu l ea mai dat bani pt. casa e jarmaneala pe fata,si spuneti ca ma bucur ca nu am platit ratele stinti ce e in sufletul meu ,am un cont cu bani trebuia sa ma instiinteze unde sa platesc nu dau nici o dobinda si penalizare cit timp nu ma instiintat unde sa platesc.Vin iar cu rugamintea de a mi raspunde clar-LICHIDATORUL BANCI TREBUIA SA MA INSTIINTEZE UNDE SA PLATESC DEBITUL??????????? ERA DE DATORIA LUI ?
v-ati pus problema si altfel ???
Lichidatorului sa nu ii fi fost predate toate documentele de catre administratorul societatii falite, si el sa nu stie de existenta contractului dvs si implicit a creantei si debitului dvs ???
Daca stia de existenta dvs, credeti ca nu ati fi fost notificat pe Legea 64/1995 ???
incercati sa nu va mai victimizati si adresati-va unui avocat, asa se rezolva problema dvs , in instanta.