avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită am un credit fara ipoteca si mia venit instintare de ...
Discuție deschisă în Executare silită

am un credit fara ipoteca si mia venit instintare de executare la imobil

am un credit fara ipoteca si un card am pltit in nov anul trecut si in ianuarie acum mia venit o instiintare de executare cum sa o mai lungesc sa platesc pot sa imi puna imobilul in vanzare, sa imi angajez un avocat sa fac o intelegere cu banca ,sa fac o cerere la banca,va rog sa imi trimiteti sfaturi sau cum sa fac, am platit 1 an jumate la zi dar cu criza....creditul lam luat in 2008 nu se prescrie ca atrecut 3 ani multumesc
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 12:17, 26 Iulie 2011
- in primul rind incercati o "intelegere" cu banca - micsorare rata + marire perioada de creditare;
- banca are interesul de a recupera creditul , prin urmare poate in anumite conditii sa solicite vinzarea unor bunuri mobile sau imobile ce se afla in proprietatea dvs.
Acest lucru nu presupune ca astazi sa va someze si saptamina viitoare sa va vinda casa, cu atit mai mult cu cit nu este ipotecata.
Cel mai bine ar fi totusi sa consultati un avocat caruia sa-i dati toate datele probelemei si in mod sigur va gasi o solutie pentru problema dvs.
Mult succes!
Pai nu exista niciun impediment. Banca iti poate vinde casa, chiar daca nu ai garantat cu ea.
Despre ce suma restanta vorbim?
Trebuie sa faci un plan cu un avocat ceva.
Ce bani ai putea plati lunar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca mai poate executa silit? mihrac mihrac Buna seara.Prietenul meu a imprumutat e la banca suma de 8000 E prin 2008 a platit decat cateva rate pana in 2009.Nu stiu daca a girat cu casa,el zice ca nu ... (vezi toată discuția)
Neplata credit ipotecar make_ar make_ar Sa zicem ca X are un credit ipotecar, garantat cu imobil. Nu mai plateste rata. Ce masuri poate lua banca impotriva lui, in afara executarii garantiei? In ... (vezi toată discuția)
Iesire indiviziune teren ipotecat marianadamacus marianadamacus Buna ziua, Am o problema complicata, si nu stiu daca pot sa o rezolv in vreun fel.Am inscrise in CF suprafata de teren de 600 mp si o casa construita in 1995. ... (vezi toată discuția)