avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... daca au trecut deja 5 ani si despre o banca nu sti ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

daca au trecut deja 5 ani si despre o banca nu sti nimic ce se poate intimpla

daca au trecut deja 5 ani si despre o banca nu sti nimic ce se poate intimpla,nu am primit nici o instiintare unde sa platesc dar am apartamentul e ipotecat am vazut deabea acum ca exista pe net un buletin de insolventa din 27 noiembrie 208 , dar nu am putut sa iau legatura cu nimeni, se poate sa primesc instantaneu vro instiintare sa plates urgent ? fara sa am dreptul la replica ?as vrea sa stiu ce pot face si daca se dizolva banca eu pot retrabe ipoteca in ce conditi cum se va plati?in ce conditi de calcul cum vor calcula lichidatorul, am cerere in masa credala,valoarea inprumutului a fost la vremea 2000 de 40 mil,fondul il aveam de 16 mil si am platit pina in anul 2004,septembrie pina cind sa inchis contul lichidatorului de atunci nimeni nu a trimis nimic, ce pot face cum sa fac,astept raspuns la adresa de mei sandris94@yahoo.com-pt.scatalin
Cel mai recent răspuns: scatalin , utilizator 13:15, 1 Decembrie 2009
Incercati sa explicati mai simplu si corect situatia.Personal nu am inteles prea bine.Pentru a plati trebuia sa primiti instiintare?Banca este in "dizolvare"?Mai aveti credit de platit?
Ca sa radiati ipoteca va trebuie adresa din partea bancii , din care sa reiasa ca debitul a fost achitat sau ca s-a prescris.
Luati initial legatura cu banca pentru a sti ce demersuri trebuiesc efectuate.
Totusi...s-a inchis procedura falimentului deschisa impotriva bancii?
Daca da, consider ca singura solutie este o actiune in constatare cf.art.111 cpc, prin care sa cereti instantei de judecata sa dispuna inscrierea radierea ipotecii la CF deoarece dreptul de creanta privind plata sumei s-a prescris.
Va multumes pentru raspunsul primit si sa doresc tot binele din lume,sper sa imi fie bine ca nu imi mai gasesc linistea cu acest apartament, m am inbolnavit psihic sotul sa inbolnavit de diabet din cauza stresului, am cautat in disperare acest lichidator si nu am primit nimic de la el, nici instiintare nimic, acum ramine sa fac rost de bani si sa ma duc la avocat sa cer ce mi ati comunicat radierea ipoteci , acum e acum stresul mai mare dar il rog pe dumnezeu sa nu ma lase pe drumuri.Va multumesc din tot sufletul,si va doresc nu mai bine .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un apartament ipotecat din 2000 si am platit pina in 2004, si nu am primit nimic de la banca ca a dat faliment scatalin scatalin Am luat un inprumut de la o coooperativa de credit banca potulara ,,,,,,,tip CAR,am depus la ei 16 mil si am luat 40 mil in anul 2000 banca a fost preluata de ... (vezi toată discuția)
Dizolvare juridica - lichidare si radiere voluntara sau juridica ? mendo mendo Am o societate SRL infiintata in 2000 pe care vreau sa o lichidez si radiez si care a fost dizolvata juridic. Aceasta societate a functionat si a avut ... (vezi toată discuția)
Cesionare firma nicolaus nicolaus Am o problema , in ianuarie am observat pe portalul trbunalului ca firma mea este in dizolvare ceruta de ORC! Am fost si m-am interesat de ce si mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)