avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Lege data pt grupele 2
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Lege data pt grupele 2

Bună seara, va rog imi spuneti si mie daca sa mărit pt grupele 2 de la 3 luni la 4 luni la an ,in actuala lege ,ne-am contrazis la serviciu. Mulțumesc frumos !!
Ultima modificare: Miercuri, 28 August 2019
codrutz2007, utilizator
Cel mai recent răspuns: codrutz2007 , utilizator 12:12, 8 Iunie 2020
Multumesc frumos ! La ce varsta ies la pensie pt limita de varsta acceptand ca am 35 ani stagiu de cotizare + 1 an stagiu militar !Ati dat dovada intotdeauna de profesionalism ! O zi buna sa aveti !
Ultima modificare: Duminică, 7 Iunie 2020
codrutz2007, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
59 ani și 4 luni

codrutz2007 a scris:

Multumesc frumos ! La ce varsta ies la pensie pt limita de varsta acceptand ca am 35 ani stagiu de cotizare + 1 an stagiu militar !Ati dat dovada intotdeauna de profesionalism ! O zi buna sa aveti !

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ramane valabil acelasi raspuns:
-limita de varsta la 59 ani si 4 luni.
65 - 5 si 8
Va mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibila pensionare!? bobocel56 bobocel56 buna ziua imi puteti spune,va rog,cand ma pot pensiona -nascut in oct-1956 35 ani lucrati din care in grupa ... (vezi toată discuția)
Grupa i si ii de munca tiberiu1001 tiberiu1001 Buna ziua!, Am lucrat in grupa a-II-a si grupa I de munca 10 si respectiv 20 de ani in prima perioada am fost recrutat militar 1,5 ani. 1.Aceasta perioada de ... (vezi toată discuția)
Vasta de pesionare conform legea 19/2000 este 59 de ani astazi ? ioana_v_stefanescu ioana_v_stefanescu Buna ziua, In cazul urmator se poate iesi la pensie la 53 de ani si 6 luni ? Stagiu cotizare 30 ani si 8 luni + 1 an somaj. Cf anexa 3 astazi 29/12/2010 ... (vezi toată discuția)