avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sentinta invalidata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sentinta invalidata

Buna ziua,

Am castigat un proces, s-a dat sentinta definitiva, dar acum aceasta este contestata pe motiv ca in hotarare nu etrecut numele meu intreg (mai am si un al doilea nume pe care avocatul care a deschis actiunea a omis sa-l treaca)

Acum mi se contesta identitatea: nu sunt eu cel care e trecut in sentinta, pt ca nu e numale intreg !!!!

Ce pot face?

(si ce-i pot face avocatului pt o asemenea dovada de incompetenta?)

multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:57, 28 Noiembrie 2009
Se va da o incheiere care va face corp comun cu sentinta.
Trebuie facauta insa o cerere de indreptare a erorii in prealabil.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat Leordeanu Leordeanu Am imputernicit un avocat sa ma reprezinte in partajul unui teren .S-a dat dupa recurs decizie definitiva .Observ acum ca pe schita intocmita de expert ... (vezi toată discuția)
Intampin greutati la preschimbarea cartii de identitate Anjelique Anjelique In urma cu doua luni m-am prezentat la evidenta populatiei pentru a-mi preschimba cartea de identitate .Dupa ce am depus toate actele necesare , domnul agent ... (vezi toată discuția)
Greseala in redactare hotarare instanta doru anghel doru anghel am avut proces de divort. azi a venit hotararea am vazut hotararea pe scurt mai devreme pe site-ul judecatoriei. si le-am scris ca e o greseala Anume ca ... (vezi toată discuția)