avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... inchiriere spatiul comun
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

inchiriere spatiul comun

Buna ziua,

Doresc sa inchiriez locul de parcare de la asociatia de proprietari.
mentionez ca acest teren este proprietate privat a proprietarilor.
Care sunt pasi ce trebuiesc urmati pentru a reusi sa inchiriez acest loc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:13, 29 August 2019
Stimabile,
Este o chestiune extrem de simpla si nu trebuie sa va adresati forumului pentru rezolvare...
Ce as face eu, daca as fi in locul dvs.?
1. M-as interesa mai intai daca as. prop. are locuri de parcare pe care le administreaza/gestioneaza ca si spatii comune;
2. In conditiile in care as. prop. gestioneaza si locurile de parcare si acestea sunt nefolosite, va adresati conducerii as. prop. cu o cerere prin care solicitati inchirierea unui loc/sau mai multe; se intocmeste un contract de inchiriere in care sunt prevazute exact drepturile si obligatiile fiecarei parti, valoarea chiriei, modul de plata, etc,;
Este complicat?
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament de la o firma RaduB123 RaduB123 Am tot cautat pe forum acest topic insa nu am gasit nimic. As dori sa inchiriez un apartament de la o firma. Profilul firmei este unul de vanzari bauturi ... (vezi toată discuția)
Drept parcare pe spatiul public din fata complexului rezidential DanutCaragata DanutCaragata Buna ziua, Locuiesc intr-un ansamblu rezidential format din 4 blocuri. Pe trotuarul din fata, au fost rezervate locuri de parcare de catre cativa dintre ... (vezi toată discuția)
Au dreptul chiriașii la loc de parcare in momentul închirierii ... Nae Marian Eliza Nae Marian Eliza Au dreptul chiriașii la loc de parcare in momentul închirierii unui apartament ,unde fiecare locuinta are cota parte din suprafața comuna, un funcție de ... (vezi toată discuția)