Buna ziua .Cum ar trebui sa procedez fata de inculpat daca acesta a fost obligat in prima instanta la plata daunelor morale si materiale fata de partea vatamata si nu da niciun semn ca ar vrea sa se achite .Inca o nelamurire a mea ar fi ptr ca am facut recurs si nu mi-a fost aprobat si am pierdut alti bani care am platit avocatul in recurs acesta spunindu-mi ca imi recuperam acel onorariu daca mi se aproba recursul si din acest motiv ma gindesc ca daca as apela la un executor judecatoresc sa mi se ceara alt onorariu sau nu stiu ce taxe si sa mai pierd si de data aceasta o alta suma de bani considerabila .Va multumesc.
Daca debitorul-inculpat nu executa de buna-voie obligatia din hotararea judecatoreasca, nu aveti alta optiune decat de a apela la un executor judecatoresc, pentru punerea in executare a respectivei hotarari.
Nu cred ca veti putea evita taxele ce privesc inceperea executarii silite.Discutati insa cu un executor judecatoresc, poate reusiti sa gasiti, de comun acord, o modalitate acceptabila privind plata anticipata/esalonata a cheltuielilor de executare