Buna ziua, copilul meu a suferit o accidentare in timp ce era la gradinita, si a spart dintele din fata, din ce am inteles de la educatoare in timp ce se juca cu un alt copil a dat cu gura in capul lui, ceva de genul, nu au fost foarte explicite doamnele. Acum dintele trebuie refacut plus ca are si o infectie la gingie din cauza asta. Eu am cerut gradinitei sa plateasca reparatia dintelui dar ei spun ca este doar un accident ca oricare altul si nu pot fi trasi la raspundere pentru asta. Ce este de facut in cazul acesta ? Multumesc.
Amuzant raspunsul primit de la grădiniță.ca orice instituție din aceasta mândră țară nu isi asuma nici o raspundere.Solutia este instanta unde o sa recuperați fără probleme sumele cheltuite la stomatolog.Discutati urgent cu un avocat,dar pana atunci înregistrați o cerere către conducerea grădiniței prin care sesizati evenimentul ,faceti câteva poze cu dantura celui mic etc.
Se activează, fără putință de tăgadă, răspunderea institutorului pentru fapta elevului, ca variantă specială a răspunderii civile delictuale!
Contractați de urgență servicii avocațiale!
Eu aș începe cu o somație prin avocat, în speranța preîntâmpinării unui litigiu!
Nedreptate in gradinita
mdlu
Buna ziua! Ieri a avut loc un caz nefericit..pe tura unei prietene un copil a cazut si s.a accidentat la gura...prietena mea l.a analizat sa vada daca s.a ... (vezi toată discuția)