Buna, acum doua zile ne aflam in barul unde il administram impreuna cu tatal meu. Au aparut niste indivizi din cartierul unde se afla barul care ne-au rugat sa ramane peste program inca 20 de minute sa mai consume o bere.
Dupa ce au terminat berea unul dintre ei in stare de ebrietate a devenit violent afirmand ca nu iese din bar si ca daca vrea ne bate si pe mine si pe tata. Eu am raspuns ca nu cred iar acesta m-a lovit, au aparut niste schimburi de pumni intre mine si el nesemnificative fara a lasa urme. Au intervenit cativa oameni intre noi si acesta a plecat. Am sunat la politie si crezand ca acesta s-a speriat si a plecat tatal meu s-a dus singur sa inchida terasa iar acesta statea ascuns acolo iar din spate l-a lovit cu brutalitate acesta a cazut si s-a napustit pe ele cu pumni si picioare. Am aparut si eu cand si s-a ridicat de pe tata si m-a lovit violent si pe mine.
Eu m-am ales doar cu cateva vanatai si o coasta rupta iar tatal meu cu nasul despicat (a fost cusut la urgente), 3 dinti lipsa si ochiul plin de sange(canalul dintre nas si ochi spart).
Astazi am fost la IML eu primind putine zile de spitalizare dar el a fost evaluat si la spital maine urmand aa constate din ce am inteles intre 70-90 de zile de spitalizare.
Precizez ca a venit si politia, detin filmarile de pe camerele video din bar si am 3 martori hotarati care au vazut tot.
Deocamdata procesul este in desfasurare la politie.
Imi recomandati un avocat sau sa continui cu cel din oficiu? Ce daune as putea sa cer si credeti ca ar dura mult procesul?
Multumesc si scuze daca v-am plictisit dar nu am vrut sa omit nici un detaliu.
M-as putea intelege cu avocatul sa ii platesc un procentaj din daunele morale oferite la sfarsit de proces?
Este, fără putință de tăgadă recomandabil să contractați servicii avocațiale de vreme ce un avocat ales va depune diligențe vădit superioare!
Pactul de quota litis este interzis, deci nu puteti stabili onorariul doar procentual!
Mai multa lume mi-a spus ca o sa dureze procesul mult si chiar daca tribunalul o sa dea despagubiri si acesta refuza sa plateasca o sa primeasca maxim 1 an cu suspendar si se incheie procesul. Este adevarat?
Avocat Tabrea Alexandru a scris:
Este, fără putință de tăgadă recomandabil să contractați servicii avocațiale de vreme ce un avocat ales va depune diligențe vădit superioare!
Pactul de quota litis este interzis, deci nu puteti stabili onorariul doar procentual!