avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Intreprindere individuala cu obiect de activitate ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Intreprindere individuala cu obiect de activitate 6820- documente la incasare

Este obligatoriu sa detin casa de marcat?Pot ca la persoane fizice sa emit doar factura si chitanta ?
Ultima modificare: Joi, 29 August 2019
Petcu E, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:51, 23 Septembrie 2019
Daca veti incasa de la persoane fizice contravaloarea inchirierii in numerar, atunci aveti obligatia sa detineti casa de marcat cu jurnal electronic. Puteti evita acest lucru daca veti impune sa vi se plateasca numai prin banca (transfer bancar sau depunere de numerar direct in contul intreprinderii individuale).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat obligatorie? meeshoo meeshoo Buna ziua, Eu sunt PFA in sistem real si mai nou ma ocup si de fotografie. Deocamdata nu am avut clienti persoane fizice, doar juridice, carora le-am emis ... (vezi toată discuția)
Control ii ankalupu ankalupu ii trebuie sa aiba casa de marcat daca vinde haine second hand? aceste ii sunt contolate de cineva daca respecta legea sau nu? (vezi toată discuția)
Facturi emise catre persoane fizice invatacel invatacel Buna ziua. Am o intrebare la dvs. Eu inchiriez garsoniere in regim hotelier si am multi clienti (majoritatea) persoane fizice. Pana acum am emis pt fiecare ... (vezi toată discuția)