avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiuni
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiuni

buna ziua,suntem implicati intr-un proces pe fond funciar]4 frati revendica aceleasi parcele],deasemenea a aparut la un frate un titlu de mostenitor din 1991 de la notar fara sa se anunte ceilalti frati
,nerevendicat pana acuma despre care credem ca e fals sau cu viciu de procedura,intreb cu respect putem cere suspendarea procesului si anularea acelui certificat?pe urma deschiderea succesiuni legale dupa
parinti? multumesc.
Cel mai recent răspuns: olga2011 , utilizator 14:47, 29 August 2019
Buna ziua,

Initial trebuie sa formulati cerere de chemare in judecata prin care sa solicitati anularea certificatului de mostenitor emis in mod nelegal.
Nimeni nu va poate spune insa cu exactitate, fara analiza actelor, daca sunt intrunite conditiile de admisibilitate prevazute art 413 pct. 1 din Codul de procedura civila, astfel incat, instanta de judecata sa dispuna suspendarea procesului care se afla in curs de judecata in prezent.


Ultima modificare: Joi, 29 August 2019
Cabinet de Avocat - Ciurea Cristina, Avocat
suntem la primul termin in sept,inca mai putem depune intampinare,putem cere acest lucru?multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez ptr. anularea unui certificat ... olga2011 olga2011 va rog sa-mi spuneti cum sa procedez ptr. anularaea unu certificat de mostenitor[din anul 1991] de care am aflat acuma cu ocazia unui alt proces.suntem 5 frati ... (vezi toată discuția)
Retrocedare padure fara a fi declarat toti mostenitorii CRISTIANBOBO CRISTIANBOBO buna ziua, ma intereseaza calea de urmat pentru a recopera o parte din padurea care a fost retrocedata unchilor mei, acestia nedecalarand faptul ca tatal meu ... (vezi toată discuția)
Suspendare – ridicare suspendare actiune adrianadamian2009 adrianadamian2009 Indraznesc sa va supun atentiei o problema de procedura. Pe rol exista o actiune de revendicare imobiliara si paratul a suspendat-o in baza unui certificat ... (vezi toată discuția)