avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce document?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce document?

Buna ziua
timp de 5 ani am ingrijit o pe mama,(dementa) desi am inca 3 frati care nu vor sa auda de ea sa ma ajute material sau macar sa o vada
Am decis sa cer curatela ei pe care am obtinut o,si am internat o la un camin batrani unde dau 3000 lei lunar si alte cheltuieli pt interdictie,cadastru casei,
Acum ca sa se aprobe cadastru cartea funciara mi se cere de la fisc certificat fiscal fara datorii Mentionez are suma mare 10000lei
Intrebare;Ce document trebuie sa fac intre mine si fratii mei ca sa pot recupera acesti bani fara probleme cand se va vinde casa mamei?
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 12:32, 11 Septembrie 2019
va rog un raspuns ce document prin notariat as vrea pot face?
multumesc!

carmen2017 a scris:

Buna ziua
timp de 5 ani am ingrijit o pe mama,(dementa) desi am inca 3 frati care nu vor sa auda de ea sa ma ajute material sau macar sa o vada
Am decis sa cer curatela ei pe care am obtinut o,si am internat o la un camin batrani unde dau 3000 lei lunar si alte cheltuieli pt interdictie,cadastru casei,
Acum ca sa se aprobe cadastru cartea funciara mi se cere de la fisc certificat fiscal fara datorii Mentionez are suma mare 10000lei
Intrebare;Ce document trebuie sa fac intre mine si fratii mei ca sa pot recupera acesti bani fara probleme cand se va vinde casa mamei?

Păstraţi toate chitanţele de la azil şi cheltuielile făcute cu mama:medic, medicamente, haine, care însumate se scad din banii obţinuţi la vânzarea casei.
Sau poate fraţii renunţă la succesiune, la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere nikku nikku Buna ziua. Doresc sa fiu foarte scurt. Mama mea este diagnosticata cu dementa senila, cu certificat grad handicap accentuat dar poate manca singura, poate ... (vezi toată discuția)
Fals caz de dispariție Andra gabriela Andra gabriela Părinții mei foarte bolnavi sunt in grija mea de 3 ani. După eforturi disperate am ajuns la limita cu banii și sănătatea deoarece mama e paralizata și ... (vezi toată discuția)
Am aflat că administratoarea căminului unde e internată sora mamei a început demersurile pentru obținerea curatelei. o poate obține fără știrea familiei? Sergiu92 Sergiu92 Am internat-o pe sora mamei (75 ani) fara urmasi, diagnosticata cu dementa senila, intr-o casa de ingrijire batrani. Pensia ei fiind insuficienta, am achitat ... (vezi toată discuția)