avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de cesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de cesiune

am un contract de cesiune cu o persoana fizica al unui imobil cu 3 camere iar mobila din apartament imi apartine ,Proprietarul imi tot spune sa ma mut invocand diverse motive care nu au tangente cu adevarul si mereu altele .Contractul de cesiune expira la data de 31 ianuarie 2020 .Ce drepturi am in calitate de persoana care locuieste in acel imobil in conditiile in care am si probleme d esanatate si un copil minor in intretinere .Multumesc

Alte discuții în legătură

Sediu social comun pt 2 firme ContSters56412 ContSters56412 Buna ziua. Am urmatoarea problema: Doresc sa imi stabilesc sediul social intr-un apartament inchiriat, am acordul proprietarului, dar fostul chirias inca ... (vezi toată discuția)
Ocupare locuinta fara drept claudiaalex claudiaalex Buna seara, am luat o persoana in intretinere iar aceasta persoana a avut inainte alti intretinatori cu care a reziliat contractul de intretinere in judecata ... (vezi toată discuția)
Dosar majorare pensie alimentara loredanamateescu loredanamateescu Buna dimineata, As putea depune un dosar de majorare pensie alimentara la judecatoria orasului de care apartin acum avand in vedere ca tatal copilului se ... (vezi toată discuția)