avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ocupare locuinta fara drept
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ocupare locuinta fara drept

Buna seara, am luat o persoana in intretinere iar aceasta persoana a avut inainte alti intretinatori cu care a reziliat contractul de intretinere in judecata in noiembrie 2019 , vreau sa precizez ca unul dintre intretinatori a ramas in casa intretinutei unde se afla si acum. Noi insa am facut de doua zile contract de intretinere cu intretinuta fiind noi acum proprietari ai imobilului , iar astazi am fost sa ai punem in vedere domnului sa paraseasca locuinta ca nu mai are nici un drept sa stea acolo de 2 luni de cand sa reziliat contractul cu el, i-am dat la dispozitie 2 zile sa plece. Ce este de facut daca nu pleaca dupa timpul acordat ai putem scoate lucrurile in strada pt ca noi suntem acum proprietari???
Cel mai recent răspuns: claudiaalex , utilizator 18:23, 22 Februarie 2020
În ce fel s-a „reziliat” contractul? Fiindcă, în anumite situații, rezoluțiunea contractului de întreținere, nu poate fi pronunțată decât de instanță.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Februarie 2020
romascanu, moderator
In instanta s-a facut rezolutiunea contractului . Fostul intretinator a primit sentinta in noiembrie cu drept de apel in 30 zile dar nu a facut si nu sa prezentat niciodata la proces, intretinuta a primit sentinta definitiva in 31 ianuarie 2020 si in 20 februarie am incheiat noi contract de intretinere cu ea. Femeia sta de un an la noi acasa de frica lui, iar acum dupa ce am incheiat noi contract de intretinere cu ea am fost sa ai punem in vedere sa paraseasca locuinta ca noi suntem noii proprietari ai imobilului iar el ocupa locuinta fara drept, i-am spus ca daca nu pleaca pana luni ai scoatem mobila in strada , deoarece femeia doreste sa locuiasca in casa ei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț, custodie comuna, domiciliu copiilor la mama și în ... Octavia79 Octavia79 Divorț, custodie comuna, domiciliu copiilor la mama și în întretienere la mama. Fostul sot nu are program de vizita și este șofer internațional. Vine ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere cu drept de uzufruct viager virgil1980 virgil1980 In anul 1999 sotia mea a incheiat un contract de intretinere cu rezervarea dreptului de uzufruct viager cu o fosta vecina(spun fosta pt ca batrina era deja ... (vezi toată discuția)
Contracte ilegale danoaia danoaia Buna ziua. Doresc si eu sa aflu parerile tuturor celor care intra pe forum despre problema cu care eu si sotul meu ne confruntam.Socrii mei au contruit o casa ... (vezi toată discuția)