avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Prevederile pct. 68 din Legea 310/2018 referitoare la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Prevederile pct. 68 din Legea 310/2018 referitoare la modificarea art. 906 alin. (4) Cod procedură civilă se aplică și executărilor silite aflate în curs la data intrării în vigoare a legii?

În luna august 2019 instanța a fixat penalitățile datorate pentru neîndeplinirea, de către părintele rezident, a prevederilor sentinței privind desfășurarea programului de legături personale cu minorul. Perioada de trei luni supusă penalităților a fost în vara anului 2018. Aș dori să știu dacă pot continua să solicit penalități și pentru următoarele trei luni scurse de la primirea încheierii de fixare definitivă a penalităților, având în vedere faptul că executarea silită a fost începută în anul 2017 și că programul de legături personale nu se desfășoară nici în prezent.
Cel mai recent răspuns: proastasatului , utilizator 11:01, 2 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti executa silit mama, spre binele copilului. Ii luati bunurile sau ii puneti poprire pe salariu. Ce varsta are copilul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita obligatie de a face, pe noul art 906 alin 4 cpc ZorbaGrecu ZorbaGrecu Buna seara. Rog o opinie avizata pe aceasta chestiune. Speta e urmatoarea : Avem o sentinta definitiva pe art 906 cod ... (vezi toată discuția)
Un copil poate fii reprezentat de un avocat? yzabela yzabela Buna ziua. Orice copil are drepturi. Atunci când ii sunt încălcate drepturile acesta poate fii reprezentat de un avocat spre exemplu la o executare silită? ... (vezi toată discuția)
Mai pot beneficia de indemnizația crestere copil? Maziluiuliana Maziluiuliana Buna ziua am fost in crestere copil pana la data de 8august 2017 m-am întors la munca mai devreme pentru a beneficia de suplimentul de inserție de atunci a ... (vezi toată discuția)