avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere modificare domiciliu intr-un dosar penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere modificare domiciliu intr-un dosar penal

Am nevoie de un exemplu de cerere prin care vreau să aduc la cunoștință organelor de cercetare penală că îmi schimb domiciliul și nu vreau că toate scrisorile să vină la vechea adresă.
Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 18:09, 31 August 2019
Depuneți o simplă cerere prin care anunțați schimbarea domiciliului. Nu există formular tipizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citare la alta adresa tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, In prezent sunt cercetat de sif pentru o inselaciune cu fila cec, eu am stins debitul care il aveam la furnizorul meu, cecul a ... (vezi toată discuția)
Amenintare Soltanto Soltanto Buna ziua, Am o problema ce nu mai necesita amanare, un individ pe care il cunosc de ceva timp, a recurs la amenintari telefonice, prin mesaje, si scrisori. ... (vezi toată discuția)
Declaratie invinuit bukinst bukinst Poate un invinuit aflat in cercetare prealabila, dupa ce i s-a adus la cunostinta invinuirea sa-si redacteza declaratia acasa si sa o prezinte apoi organului ... (vezi toată discuția)