avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citare la alta adresa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citare la alta adresa

Buna ziua,

In prezent sunt cercetat de sif pentru o inselaciune cu fila cec, eu am stins debitul care il aveam la furnizorul meu, cecul a fost introdus in banca din lipsa de comunicare intre mine si furnizor dar acum trag ponoasele si as vrea sa va intreb ce as putea sa fac ar trebuii sa instiintez in scris sif-ul ca am stins debitul fata de furnizor si inca un lucru adresa mea de buletin unde imi vin citatiile este la o ruda, acesta s-a certat cu mine sansa de impacare nu mai exista sub nici o forma, asa ca am fost sunat de catre cei de sif si m-au intrebat de ce nu ma prezentat la ei ca m-au citat si nu am venit, ulterior am fost si am dat o declaratie, insa cand am vb cu ruda mea mi-a spus ca am primit si ca nu imi da nimic le da foc si nu o sa mai vad nimic de la ea nici o citatie niciodata, as vrea sa stiu pot trimite o cerere ceva in care sa ii rog sa ma citeze la o alta adresa pot aface acest lucru, exista un text de lege ceva.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:54, 20 Mai 2010
Este de datoria dvs. ca in cursul cercetarii penale, sa aduceti la cunostinta organelor de politie adresa la care puteti fi gasit. Faceti acest lucru cat mai repede printr-o cerere pe care sa o depuneti la dosar.
succes.
av.M.Hornea
Aveti obligatia instiintarii organelor de cercetare penala despre noul domiciliu!
Insttiintati in scris organele de urmarire penala cu privire la adresa unde doriti sa va fie comunicate actele de procedura sau cu privire la adresa la care locuiti.
Daca locuiti legal la acea adresa, organele de urmarire penala puteau in urma verificarilor sa afle noua dvs.adresa
Din moment ce locuiti fara forme legale la alta adresa in prezent este necesar sa anuntati in scris organul de urmarire penala.Sa luati dovada de primire pe cererea prin care ii anuntati pentru a evita neplaceri ulterioare.
Aveti dreptul de a va angaja avocat fara sa fiti obligat.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instrument de plata girat mondanicolaetoma mondanicolaetoma sunt agent economic care lucrez si cu instrumente de plata ca fila cec barat; bilet la ordin etc. Am primit drept plata de la un beneficiar o fila cec, pe care ... (vezi toată discuția)
Cercetare penala pentru inselaciune in comert b-i b-i buna ziua in decembrie am luat marfa de la o firma in val de 300000 ron achitand la inceput 30000ron iar restul era vorba sa l platesc in 30-60 zile pentru ... (vezi toată discuția)
Este adevarat sau nu? gypoforu gypoforu am un dosar penal pt alcool si am fost trimis in judecata.probele au fost:0.85,0.75 in sange iar la recalculare mia iesit 0.90.intrebarea mea este:pe parcursul ... (vezi toată discuția)