avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce ma sfătuiți??
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce ma sfătuiți??

Buna ziua, doresc o parere , bunicii mei din partea mamei vor sa imi lase mie casa eu fiind nepoata lor si cea care are grija de ei, sunt singura care mai sta aici in casa . Mama mea a murit acum 2 ani si ea mai are o sora care nu are nici o pretenție.. Am acte la casa si cadastru facut. Cum sa procedez si cat ar costa??
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 10:11, 31 August 2019
act de vânzare-cumpărare, ale cărui taxe vi le poate spune un notar.
o eventuală donație ar putea fi redusă dacă mătușa se razgândește după moartea bunicilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce varianta exista pentru a primi in proprietate un imobil? Alexandru_Adam Alexandru_Adam Buna ziua. Avem o problema si nu reusim sa gasim o rezolvare. Este vorba despre casa bunicilor mei. Bunicul meu traieste iar bunica mea nu mai ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate magico magico Am o casa impreuna cu sora de la bunici care au murit ,obtinuta prin contract de vanzare cumparare cu banii primiti ,dar pe pamantul care il aveau la rol nu ... (vezi toată discuția)
Mostenire Stoica Gabriela Madalina Stoica Gabriela Madalina Buna ziua, Matusa mea,sora bunicii mele,in varsta de 78 ani,doreste sa ne faca acte pe proprietatea ei,sotul a decedat cu ceva ani in urma,iar unicul ei fiul ... (vezi toată discuția)