avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare casa + teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare casa + teren

La masuratori se gaseste o suprafata mai mare de 15%. Cum se procedeaza, stim sigur ca inainte se masura cu pasul, dupa spusele proprietarului, cum se poate intra in legalitate avand in vedere ca acel pamant intravilan din spatele casei este folosit de proprietar din mosi stramosi?
Ultima modificare: Vineri, 30 August 2019
elisa_2000, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:19, 30 August 2019
Ce vreti sa faceti mai exact?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am mostenit in urma cu 12 ani, un teren de 2262m2 ... lyraexim@live.com lyraexim@live.com Buna ziua, Am mostenit in urma cu 12 ani, un teren de 2262m2 dupa care platesc impozit la primarie. Dupa masuratorile moderne suprafata este mai mare si n-am ... (vezi toată discuția)
Dreptul de uzucapiune georgy79 georgy79 Buna ziua, Dna/Dle Avocat ! Va rog sa ma lamuriti si pe mine, cu termenul, uzucapiune!! Eu m-am mutat de la bloc, la curte intr-o zona din Bucurest, in ... (vezi toată discuția)
Masuratoarea topo a gasit o suprafata mai mare decat cea inscrisa in cf isabella25 isabella25 Buna seara, sunt o membra noua pe acest forum si as dori sa va adresesz o intrebare in legatura cu intabularea unei suprafete de teren care la masuratorile ... (vezi toată discuția)