avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar accidentul rutier
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar accidentul rutier

Buna ziua, in urma cu 5 luni am fost victima unui accident rutier, că pasager dreapta. Mașină în care mă aflam circula regulamenta, accidentul fiind produs doar din vina celuilalt participat la trafic. In urma accidentul am fost internat în stare de urgență pentru o perioadă de 22 zile, in care am suferit doua intervenții chirurgicale. Pentru că am depășit cele 30 de zile in care putem scoate certificatul medico legal, dosarul a fost clasat de poliție fara eliberarea acestui certificat. Nu am depus plângere penală împotriva șoferului vinovat și din această cauză mi s a spus că nu mai pot scoate certificatul și nici nu mai pot redeschide dosarul. In acest moment doresc să depun plângerea penală , menționez că dosarul este inca pe rol la parchet. Se mai poate acest lucru? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Victima accident rutier criscris2011 criscris2011 Buna ziua, Am fost victima unui accident rutier in data de 3 ianuarie- internata in spital 10 zile, am suferit o interventie chirurgicala - ruptura de ... (vezi toată discuția)
Accident cu victime si martori tstefan tstefan am avut un accident in martie aveam verde la semafor si un sofer a intrat pe rosu si ne-am tamponat am sunat la 112 a venit ambulanta politia si tv sau facut ... (vezi toată discuția)
Utilizare rca jmen00 jmen00 In cazul unui accident rutier ( cauzat de sofer), victima poate uza de polita RCA al siferului ? daca da cum se procedeaza. multumesc (vezi toată discuția)