avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile Mandat international
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

Mandat international

Am fost contactat de doua persoane , în civil și mi-au spus că fiul meu are mandat de arestare , emis de statul Italian ,nu mi-au spus cauza , într-adevăr a fost în Italia în urmă cu aproximativ 10 ani , a avut niste altercații cu români și a fost condamnat la două luni , între timp a fugit acasă , întrebare - pot afla amănunte despre acest mandat și modul prin care se poate așa ceva ? Mulțumesc anticipat tuturor care pot răspunde cât mai concret !

Alte discuții în legătură

Ce risc dacă fug de pe arest domiciliary în italia către românia? Vladantiq Vladantiq Am fost cercetat de organul competent din Italia din ianuarie pana în noiembrie când s-a dispus arestul!după doar 1 luna cu ajutorul patronului de la ... (vezi toată discuția)
Transfer persoana condamnata denibuna denibuna cetatean roman arestat in tara cu mandat european de arestare emis de un stat u.e. plecat din tara sub protectia specialitatilor de transfer in tara dupa ... (vezi toată discuția)
Pedepsa talharie relit relit Este vorba de o prietena a mea, in 2005 a fost in Italia, a lucrat ca bona. Femeia pentru care lucra, romanca, se ocupa de lucruri nu prea ortodoxe dar a aflat ... (vezi toată discuția)