avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Spatiu de joaca pt copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Spatiu de joaca pt copii

Primăria a amenajat un spațiu de joacă pt copii. Inteleg necesitatea și vîrsta copilăriei. Problema este ca odata invadat de copii aceștia produc o galagie insuportabila pe tot parcursul zilei pina tirziu la orele 22. Nu ma pot odihnii in casa,aceasta fiind in vecinatatea parcului.
Cui ma pot adresa și cum pt a redobîndi liniștea in domiciliu?
In ce conditii poate funcționa acesta?
Autorizații,program etc etc
...
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 10:50, 31 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca terenul de joaca e amenajat de primarie, fiti sigura ca are toate autorizatiile.
orele obligatorii de liniste sunt 22:00 - 8:00, respectiv 13:00-14:00 (Legea 16/91).
daca aveti parte de galagie in interiorul acestor intervale puteti sesiza politia locala,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liniștea din fata blocului ClaudiaStr ClaudiaStr Bună ziua. Am venit si eu cu întrebare pentru ca deja sunt terorizată de vecinii in vârstă de la blocul nostru si de la blocul vecin. Dat fiind faptul ... (vezi toată discuția)
Parc si banci langa bloc vlad_mihai vlad_mihai Buna ziua , langa apartamentul in care m-am mutat recent se afla un fel de loc de joaca pentru copiii la maxim 5 metri de geam , eu ... (vezi toată discuția)
Ce sanse are o actiune in instanta ? Spirios Spirios Specializarea mea fiind in drept penal, va solicit ajutorul in legatura cu urmatoarea situatie de fapt: vecinul meu de apartament are doi copii care fac foarte ... (vezi toată discuția)