avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cartea funciară
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cartea funciară

Sora semnează în timpul vieții părinților un contract de vânzare cumpărare cu rezerva dreptului de abitație pentru un apartament.După moarte ultimului părinte ,în cât timp este obigată sora să schimbe cartea funciară pe numele ei și al soțului.
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 August 2019
Dorian Negoitescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dorian Negoitescu , utilizator 18:55, 31 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Au deja intabularea pe numele lor. A facut-o notarul, când au semnat contractul.
Sora dvs trebuie doar să radieze clauza de abitatie.
Sa duca la Cartea Funciară copii legalizate după certificatele de deces.
Mulțumesc foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere florin_pelin1968 florin_pelin1968 Am incheiat un CONTRACT DE INTRETINERE cu parintii mei prin notariat cu extras de carte funciara-dreptul de uzufruct viager rezervat parintilor(imi cer scuze ... (vezi toată discuția)
Donatie mariaadelina mariaadelina mama si tata mi-au donat o camera si o bucatarie din casa an care locuiesc eu fiind fiul lor.mentionez ca mai am o sora.se poate ataca donatia?si daca da va ... (vezi toată discuția)
Testament fara actul de donatie, doar cu actul de intabulare Mihai1924 Mihai1924 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati daca se poate cu urmatoare speta: Doresc sa fac un testament pentru copil, imobilul pe care vreau sa il las copilului este ... (vezi toată discuția)