avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Obligativitate contabil SRL\'D
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Obligativitate contabil SRL'D

Buna ziua,

Detin un Srl-D (firma de curatenie) in care sunt unic asociat si totodata eu fac si curatenie (nu am angajati).

In acest caz,sunt obligat sa colaborez cu un contabil.?

Multumesc anticipat
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 August 2019
Cristi_nu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristi_nu , utilizator 11:00, 3 Septembrie 2019
Va trebuie sa colaborati pe baza de contract de prestari servicii contabile (cu factura si chitanta) cu un contabil autorizat membru ceccar anual pentru a va intocmi si semna bilantul contabil al firmei si trimestrial pentru a va depune declaratia 100 la finante cu semnatura electronica pentru a va putea plati impozitul pe venitul microintreprinderi 3%.
Si daca firma nu are deloc activitate, tot trebuie sa colaborez cu un contabil pt a depune trimestrial d100? Pot sa o depun si eu ca admninistratot pt ca detin semnatura electronica. (stiu si cum se completeaza)

Multumesc!

george-neagu a scris:

Va trebuie sa colaborati pe baza de contract de prestari servicii contabile (cu factura si chitanta) cu un contabil autorizat membru ceccar anual pentru a va intocmi si semna bilantul contabil al firmei si trimestrial pentru a va depune declaratia 100 la finante cu semnatura electronica pentru a va putea plati impozitul pe venitul microintreprinderi 3%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Microintreprindere contabilitate kovacskristof200 kovacskristof200 Buna ziua, Vrem sa facem o microintreprindere, 2 proprietari, fara angajati. Avem un venit din servicii afiliere, adica la sfarsit de luna ni se vireaza o ... (vezi toată discuția)
Bilant/balanta 2018 ioana roxana muresan ioana roxana muresan Am infiintat anul acesta in Octombrie un SRL neplatitor de TVA. Desfasuram 2 activitati: activitatea principala este producator mobila, activitatea secundara ... (vezi toată discuția)
Srl markomarius1 markomarius1 Buna ziua, Cine mi-ar putea furniza niste informatii cu privire la un SRL: -daca in 3-6-12 luni de la infiintare, nu am intrari-iesiri (de servicii), ... (vezi toată discuția)