avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate

Buna ziua, tatal meu a primit de la primarie un titlu de proprietate pe un teren pe numele bunicului. Terenul a fost vandut de catre tata, mostenitorul legal. Acum, un nepot al bunicului, cu exact acelasi nume ca el, sustine ca a facut cerere de reconstituire si ca titlul a fost emis eronat pe numele bunicului si ca el este proprietarul de drept. Nu este scrisa nicio initiala pe titlu, iar domiciliul trecut este al bunicului. Ce pot face in situatia data? Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 August 2019
Danapls, utilizator
Buna ziua,

In cazul in care acel nepot al bunicului dvs. va cheama in judecata, solicitand anularea titlului de proprietate, va trebui va angajati avocat si sa va aparati in proces.
Pentru orice eventualitate trebuie vazut exact despre ce este vorba, trebuie analizate actele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate, neclaritati vulpys vulpys buna seara,strabunicii mei sunt decedati,strabunicul a detinut un teren de 5 ha extra si 2000 mp intra,a fost improprietarit dupa razboi,avand 5 copii,la ... (vezi toată discuția)
Anulare titlu de proprietate cristina miha cristina miha Va rog cine ma poate ajuta cu un raspuns! Tatal meu a facut act de vanzare cumparare ptr.casa si teren aferent 250 mp in 1988.La incheierea actului au fost ... (vezi toată discuția)
Legea18/1991 corinamarianaburlacu corinamarianaburlacu unchiul meu a solicitat si obtinut titlu de proprietate ca fiind unic mostenitor al bunicului meu cu toate ca tata traieste iar pe acest titlu cei din primarie ... (vezi toată discuția)