avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Doua case cu perete comun una a fost demolata dar a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Doua case cu perete comun una a fost demolata dar a demolat și din a mea

Buna ziua,dacă ma puteri ajuta, am cumpărat o casa cu perete comun,Vecinul a demolat casa lui ,demolând și din peretele casei mele din greșeală zice Vecinul ,dar suficient cât sa intre apa, distrugând și coșul sobei , construind apoi o casa mare cu etaj nerespectând limita de hotar! Cred ca la 60 cm distanță este construit! Initial a zis ca o sa repare el după care s-a răzgândit , a zis sa reparam noi dar acum nici așa nu mai vrea! Unde ma pot adresa, va rog? Am încercat sa vb cu el de nenumărate ori dar nu ajungem la înțelegere

Bubu

care la noua construcție nu s-a respectat distanță fata de hotar
Cel mai recent răspuns: Lili Mitulescu , utilizator 18:07, 31 August 2019
Îmi cer scuze.la cea noua construită de Vecinul meu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incendiu casa hotar cezcraiova cezcraiova Buna ziua, Am casa contruita pe hotar, cu acte in regula: autorizatii, cadastru, etc. Vecinul meu a construit anexe pe tot peretele casei mele, fara ... (vezi toată discuția)
Izolarea unui perete al casei la distanta de 60 cm de langa linia de hotar jhony24 jhony24 Buna ziua,casa mea este construita la 60 cm de hotar(la mijlocul casei)tin sa mentionez ca la construirea casei,fundatiei si a primului nivel,vecinul de ... (vezi toată discuția)
O constructie improvizata la vecini imi deterioreaza peretele casei. CristinaCIC CristinaCIC Buna ziua In spatele casei mele, vecinii au o baraca veche, lipita de peretele casei mele. In urma zapezilor si a ploilor peretele casei mele este ud, ca si ... (vezi toată discuția)