avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Impozitul pe profit ?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Impozitul pe profit ?

Care este valoarea si cum se plateste impozitul pe profit dupa o factura fiscala emisa in valoare de 7000 euro?,pentru persoane juridice iar societatea nu are angajati si nici cheltuieli deductibile in momentul de fata?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ibanesti28 , utilizator 15:17, 2 Septembrie 2019
Daca societatea este inregistrata ca platitoare de impozit pe profit va plati o cota de 16% din valoarea profitului realizat ( daca nu sunt cheltuieli, la valoarea de 7000 euro, evident transformati in lei ). Daca societatea este inregistrata ca platitor de impozit pe venitul microintreprinderii va plati o cota de 3% din cifra de afaceri realizata ( in cazul dde fata 7000 de euro ) .

LIVIU NISTEA a scris:

Daca societatea este inregistrata ca platitoare de impozit pe profit va plati o cota de 16% din valoarea profitului realizat ( daca nu sunt cheltuieli, la valoarea de 7000 euro, evident transformati in lei ). Daca societatea este inregistrata ca platitor de impozit pe venitul microintreprinderii va plati o cota de 3% din cifra de afaceri realizata ( in cazul dde fata 7000 de euro ) .

Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe profit danabra danabra doresc sa infiintez un SRL si vreau sa stiu ce impozite (si alte taxe) am de platit statului lunar ( trimestrial, anual) (vezi toată discuția)
Problema tva fany22 fany22 Buna, Cateva intrebari: Am construit un bloc de locuinte colective pe persoana fizica, dar n-am platit tva-ul, pentru ca sunt nelamurit: persoanele fizice ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza impozitul pe venit si impozitul pe profit ? distribution distribution Buna ziua! Imi puteti explica cum se calculeaza impozitul pe venit, impozitul pe profit si dividendele? Sa luam un exemplu pentru a putea intelege mai ... (vezi toată discuția)