avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Intrare pe pagina deWhatsApp a altei persoane
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Intrare pe pagina deWhatsApp a altei persoane

Se sanctioneaza intrarea pe pagina de WhatsApp a unei persoane fara acordul acesteia?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:34, 3 Septembrie 2019
whatsapp nu are pagini, fiindca este un serviciu de mesagerie si telefonie voip.
el functioneaza prin recunoasterea numerelor de telefon ale contactelor din agenda.
va rog sa reformulati intrebarea si/ sau sa adaugati detalii. este o problema reala sau o doar o ipoteza?
Ultima modificare: Duminică, 1 Septembrie 2019
adriandimitriu, utilizator
Incorect. E disponibil și online în browser.

Adrian Dimitriu a scris:

whatsapp nu are pagini, fiindca este un serviciu de mesagerie si telefonie voip.
el functioneaza prin recunoasterea numerelor de telefon ale contactelor din agenda.
va rog sa reformulati intrebarea si/ sau sa adaugati detalii. este o problema reala sau o doar o ipoteza?

sigur, doar cu o conexiune de telefon activa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la calculator sau de la yahoo? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Buna seara, Am o problema cu e_mailurile de la Yahoo. In afara de avocatnet nu pot deschide alte e-mailuri. Ieri nici e-mailurile cu alerte de la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am o casă la țară cumpărată fără contor electric ... Test2022 Test2022 Bună ziua. Am o casă la țară cumpărată fără contor electric (a fost racordată la curent în trecut dar la momentul cumparării acesta lipsea - ridicat ... (vezi toată discuția)
Modificari forum 12 august 2011 pianistul pianistul Am modificat felul cum se raspunde in cadrul unei discutii, se citeaza sau editeaza un mesaj. Actiunile mentionate mai sus se pot face acum direct din pagina ... (vezi toată discuția)