avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua. Am o casă la țară cumpărată fără ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua. Am o casă la țară cumpărată fără contor electric ...

Bună ziua. Am o casă la țară cumpărată fără contor electric (a fost racordată la curent în trecut dar la momentul cumparării acesta lipsea - ridicat de către distribuitor).
Dupa 6 luni de demersuri online, reușesc să primesc contorul dar de atunci au trecut peste 3 ani de zile și n-am primit nicio factură.
Onor Enel - și atunci și acum spune că nu există contract pe respectiva adresă și nici pe numele meu! Eu știu că s-au redus centrele și personalul, dar totuși, facturarea și managementul ar trebui să funcționeze!
Am crezut că nu este posibil ca o firmă în mileniul 3 să furnizeze un serviciu dar să nu-l factureze! M-am înșelat! Se poate! A trecut și pandemia și lucrurile tot nu funcționează!
N-am o problemă să plătesc ce-am consumat dar lipsa lor de profesionalism îmi provoacă pierderi pentru că nu mă pot porta la alt funizor! Contorul este de tip nou, cu mai multe rubrici și nu scrie clar care cifre reprezintă consumul. Nici macar un manual online nu am găsit.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:27, 23 Septembrie 2022
Daca furnizoruldv de energie electrica sustine ca nu exista incheiat contract de furnizare energie electrica,,depuneti copie dupa exemplarul dv de contract care ar trebui sa fie inregistrat,datat si stampilat
Multumesc pt raspuns.
Contractul (contractele) au fost primite pe e-mail, semnate si trimise tot pe e-mail. Am aproximativ 3 contracte diferite, pentru că la fiecare apel/mail/telefon ajungeam la alt consultant care trimitea cate un set de documente. Am peste 10 numere de inregistrare si chiar nu stiu care dintre acele contracte a fi mers mai departe. Enel a redus sediile/reprezentantele foarte mult, ar trebui să ajung in alt județ, sa fac 4 ore pe drum fără să am certitudinea că rezolv sau că nu mai trebuie cine stie ce hârtiuță.
Am să fac și acel drum dar este penibil ce se întâmplă.
Multumesc!
Indiferent daca furnizorul de servicii a redus sediile lucrative,documentele emise la toate sediile furnizorului se inregistreaza electronic in baza de date unica
Anterior deplasarii la sediul furnizorului,accesati site-ul acestuia contactati conducerea ,detaliati situatia ,subliniati existenta mai multor numere de inregistrare contract furnizare energie electrica
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa de instiintare !buna seara!ma confrunt cu urmatoarea situatie;am primit o adresa ... got2i got2i Buna seara!Ma confrunt cu urmatoarea situatie;am primit o adresa de instiintare de la Enel in care sunt anuntat ca s-au facut verificari la instalatia de ... (vezi toată discuția)
Debranșare și branșare energie electrica Mari44 Mari44 Buna seara! Tatăl meu a cumpărat o casă ! Anul trecut a decedat lasandu - mi mi-e casă printr-un testament olografic cu doi martori nelegalitate la dosar. ... (vezi toată discuția)
Preluare datorii de catre asociatie de proprietari nou infiintata eni pohl eni pohl Am urmatoarea situatie dificila: Intr-un condominiu nou,am infiintat o asociatie de proprietari. Avem deja inregistrarea la finante si CUI-ul. Suntem in ... (vezi toată discuția)