avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... distrugere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

distrugere

un individ a distrus avizierul de la scara blocului,politia a zis ca cei de la administratie sa faca sesizarea nu eu,un locatar si propietar,desi,eu l-am vazut si atentionat pe individ,Intrebarea mea este: daca presedintele,din varii motive nu vrea sa sesizeze ,ce e de facut?
Cel mai recent răspuns: gigiz , utilizator 12:01, 2 Septembrie 2019
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Formulati sesizare oficiala la presedintele de asociatie, o inregsitrati sau solicitati semnatura de preluare asteptati raspunsul presedintelui de asociatie
Daca presedintele in termenul legal refuza sa raspunda in baza sesizarii ,va adresati la serviciul specializat din primarie
Succes !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ynocentta a scris:

Formulati sesizare oficiala la presedintele de asociatie, o inregsitrati sau solicitati semnatura de preluare asteptati raspunsul presedintelui de asociatie
Daca presedintele in termenul legal refuza sa raspunda in baza sesizarii ,va adresati la serviciul specializat din primarie
Succes !

Ce sa faca presedintele? Are el cadea sa faca ancheta sau sa aplice sanctiuni ptr. treaba asta? Sau Primaria ce competente are ? Fugiti de aici!
meri-tt - mergeti la politistii care au vrut sa scape de dvs.
In calitate de proprietar si prin urmare coproprietar asupra tuturor bunurilor asociatiei dar si in calitate de cetatean martor la o fapte de vandalism puteti depune o sesizare in acest sens.
Dvs. depuneti sesizarea pe care politistii nu o pot refuza. Luati numar de inregistrare de la ei si sa vedem daca o ignora.
Ultima modificare: Luni, 2 Septembrie 2019
gigiz, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evitati discutiile cu dragusin ionel asocpp49sc2 asocpp49sc2 ATENTIE!!!!!!!!!!! domnilor, acest domn ( ARMENTEROS)DRAGUSIN IONEL a fugit de la mai multe administratii cu banii si actele, a facut ce a vrut in timp ce a ... (vezi toată discuția)
Contract de munca fals ! IonPopescu-B IonPopescu-B Buna ziua . Un individ care nu este proprietar in cadrul asociatiei noastre , dupa demisia presedintelui ( octombrie , 2012) si administratorului (martie , ... (vezi toată discuția)
Acces locatar la cont bancar asociatie locatari pentru plata intretinerii Nastasescu Nastasescu Cum pot obtine acces la contul bancar al asociatie de locatari, daca banca si presedintele asociatiei de locatari refuza accesu la cont pentru plata ... (vezi toată discuția)