avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intampinare Contestatie in anulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intampinare Contestatie in anulare

Accident rutier doar cu pagube materiale in urma caruia am fost scoasa singur vinovat. Am constestat in instanta procesul verbal, dupa 2 ani am castigat procesul. Hotararea a fost definitiva, mi-am recuperat banii platiti pe amenda si prejudiciul.
Acum primesc citatie ca celalalt sofer implicat in accident cere anularea Hotararii definitive pe motiv ca nu a fost citat de prima instanta de judecata si ca solutia este rezultatul unor erori materiale.
Mai mult, mi-a scris gresit de mai multe ori numele de familie in contestatie si nu mi-a trecut nici CNP-ul.
Ma puteti ajuta, cum sa intocmesc intampinarea pentru contestatia lui in anulare? E prima data cand ma confrunt cu asa ceva si nu stiu exact pe ce sa ma bazez.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:11, 2 Septembrie 2019
Nu va poate ajuta decât un avocat care pt a formula întâmpinare trebuie sa studieze acțiunea respectiva,actele din dosarul în care s-a judecat plângerea la procesul verbal de contravenție etc.Ce cereți dvs este ca si cum solicitați ca un doctor sa va puna un diagnostic fără să vă consulte.Aveti și varianta sa va formulati singura întâmpinarea daca nu va permiteți dau nu doriti sa va angajați un av.Varianta ideală ar fi sa angajați un av macar pt a va redacta întâmpinarea.Oricul lipsa cnp-ului și numele gresit(O simpla eroare materiala)nu sunt motive cu care sa combaterii acțiunea părții adverse.
Ultima modificare: Luni, 2 Septembrie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare in judecata fara mentionarea intampinarii Freudenstein Freudenstein Buna ziua, Am fost chemata in judecata in data de 06.11.2018, citatia a fost scrisa pe data de 12.10.2018, si a ajuns la oficiul postal din localitatea mea ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - instanta competenta, acte necesare? Ciprianwfu Ciprianwfu Buna ziua! Am fost astazi la tribunal pentru a depunde o contestatie impotriva procesului verbal intocmit de politia rutiera.Doamna de acolo era foarte ... (vezi toată discuția)
Amenda proces verbal cu numele gresit Alexandru29031989 Alexandru29031989 Buna ziua, Am avut un eveniment rutier acum un an de zile, in urma acestuia am aflat ca aveam asigurarea expirata. Am primit o amenda de 1000 de lei, si ... (vezi toată discuția)