avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cumparare apartament
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cumparare apartament

Buna ziua,de curand am achizitionat prin prima casa un apartament,acesta l-am gasit printr-un anunt dat de o agentie imobiliara. Mi s-a cerut comision agentie 2 % din valoarea apartamentului,dar mentionez ca nu am incheiat niciun contract cu agentia . Urmeaza sa achit acest comision. Agentul imobiliar mi-a aratat decat apartamentul spunandu-mi ulterior de comision . Este normal sa platesc acest comision ?

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil - agentie imobiliara AlexPetru AlexPetru In situatia in care am scos la vanzare un apartament si sunt contactat de un agent imobiliar, care vine cu un cumparator, daca eu cer ca in cazul acestei ... (vezi toată discuția)
Problema comision agentie imobiliara ioana_2009 ioana_2009 Va solicit ajutorul in urmatoarea speta: Intentionez sa achizitionez un apartament prin programul \\"Prima Casa\\". Am depus toate actele necesare in acest ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu agentia imobiliara MihaOlariu MihaOlariu buna ziua, Prin luna Iulie a.c. am vazut un imobil impreuna cu fostul meu sot, cu scopul de al achizitiona. Am fost cu agentia imobiliara, contractul de ... (vezi toată discuția)