avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie pe caz de boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie pe caz de boala

Buna ziua

Ma numesc Ciobanu Vasile am 45 ani,sunt diagnosticat cu spondilita anchilozanta cu HLB27 confirmat si urmez tratament cu HUMIRA de 9 ani.Detin certificat handicap cu gradul accentuat(doi).Nemaiavand loc de munca de un an jumatate ,doresc sa stiu daca ma pot pensiona pe caz de boala.Vechime in munca 21 ani.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:56, 3 Septembrie 2019
Detalii, aici:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie/ajutor handicap FocusMarvo FocusMarvo Buna ziua! Am 27 de ani si recent am fost diagnosticat cu Spondilita Anchilozanta. De cand am terminat liceul am facut o postilceala de 1 an si jumatate cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. as dori sa știu la ce grad de handicap sau cât concediu ... Alinapitica Alinapitica Buna ziua. As dori sa știu la ce grad de handicap sau cât concediu medical pot lua în condițiile în care medicul mi a trecut boala obișnuită ca si cod ... (vezi toată discuția)
Despre pensia de invaliditate leo_turbo_leo_88 leo_turbo_leo_88 am 22 de ani si recent am fost diagnosticat cu spondilita anchilozanta,nu stiu in ce grad cred ca 4,in fine.aceasta boala presupune sa nu fac eforturi ... (vezi toată discuția)