avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. As dori sa știu la ce grad de handicap sau ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. As dori sa știu la ce grad de handicap sau cât concediu ...

Buna ziua. As dori sa știu la ce grad de handicap sau cât concediu medical pot lua în condițiile în care medicul mi a trecut boala obișnuită ca si cod pe concediul medical , iar diagnosticul final este de spondilita anchilozanta si lombosciatica hiperalgica plus alte diagnostice dar astea sunt trecute pe foaia de externare si de astea sunt în tratament acum. Va rog sa ma ajutați. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 14:57, 29 Septembrie 2022
Buna ziua!
La intrebare poate sa va raspunda medicul care v-a diagnosticat sau cel de familie.Ei va cunosc istoricul medical si ce rezulta in urma acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre pensia de invaliditate leo_turbo_leo_88 leo_turbo_leo_88 am 22 de ani si recent am fost diagnosticat cu spondilita anchilozanta,nu stiu in ce grad cred ca 4,in fine.aceasta boala presupune sa nu fac eforturi ... (vezi toată discuția)
Pensie/ajutor handicap FocusMarvo FocusMarvo Buna ziua! Am 27 de ani si recent am fost diagnosticat cu Spondilita Anchilozanta. De cand am terminat liceul am facut o postilceala de 1 an si jumatate cu ... (vezi toată discuția)
Pensie pe caz de boala vasilecostel74 vasilecostel74 Buna ziua Ma numesc Ciobanu Vasile am 45 ani,sunt diagnosticat cu spondilita anchilozanta cu HLB27 confirmat si urmez tratament cu HUMIRA de 9 ani.Detin ... (vezi toată discuția)