Bună ziua. Mă aflu într o situație fără răspuns. Din 2015 am fost obligat la plata sumei de 100 lei pentru un spațiu pe care îl ocup de peste mai bine de 25 de ani fără a mi se comunica, fără a semna ceva în vederea acestei taxe. Ea a fost introdusă în întreținere iar eu refuz să plătesc. Menționez că ceilalți locatari nu plătesc nimic pt locurile ocupate.am rugat să mi se specifice pe chitanță detaliat fiecare plată pt ce se face și mi s a spus că nu se poate. Vă rog să mă luminați și pe mine cam ce ar trebui să fac. Vă mulțumesc.
ynocentta
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa furnizati minimum de date relevante
Cum ocupati un spatiu?
Ce fel de spatiu?
pentru completa si corecta dv informare studiati atent disp L nr 106/2018 care guverneaza infiintarea,organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari
Conform dispozitii mentionate,partea comuna de condominiu poate fi exclusiv utilizata de catre un proprietar numai cu acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari prin incheierea de contract de folosinta sau de inchiriere
Daca va asumati responsabilitatea sa nu achitati integral cotele lunare de intretinere,automat va asumati si riscul sa vi se aplice penalitati pentru orice suma cu titlu de restanta neachitata in termenul stabilit
Solicitati oficial presedintelui de asociatie sa va comunice temeiul legal pentru suma impusa la intretinere
Asociația de proprietari
Bună seara, locuiesc în acest bloc de 20 ani. A existat un luminator care a devenit boxe pt. locatarii. Eu am fost ultima venita nu este loc în încăpere ... (vezi toată discuția)