avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociația de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociația de proprietari

Bună seara, locuiesc în acest bloc de 20 ani. A existat un luminator care a devenit boxe pt. locatarii. Eu am fost ultima venita nu este loc în încăpere pt. mine. Deci Acee încăpere numita luminator a devenit boxe sa cotețe ca asa arata pt locatarii blocului mai puțin eu. Pot cere asociației chirie pe acel spațiu de care eu nu beneficiez de 20 ani?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:45, 21 Octombrie 2019
Locatarii care au ocupat spatiile au facut.o abuziv sau exista o hotarare in adunarea generala?
Este un abuz ce pot sa fac?
Luminatorul este parte comuna din condominiu,respectiv nu este proprietatea dv si nu puteti pretinde chirie
Legiuitorul in disp L nr 196/2018 a prevazut concret modalitatea de utilizare parte comuna condominiu cu acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari prin incheiere de contract de folosinta sau de locatiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uscatorie bloc! bună seara! as vrea sa stiu daca uscatoriile blocului care se ... onetime onetime Bună seara! As vrea sa stiu daca uscatoriile blocului care se află la parter sunt bun comun sau se pot folosi doar anumite persoane de acestea. În prezent, ... (vezi toată discuția)
Utilizare boxa la bloc CORNELIA.G CORNELIA.G Doresc sa stiu daca boxa de la parterul blocului, care are perete comun cu apartamentul meu, poate fi folosita ca spatiu de depozitare doar de apartamentele de ... (vezi toată discuția)
Montare firma luminoasa Stefan Fantes Stefan Fantes Buna ziua! Vreau sa montez o firma luminoasă la un spatiu comercial care se afla la parterul unui bloc. Proprietarul de la etajul 1, solicita o suma de ... (vezi toată discuția)