avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Utilizare boxa la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Utilizare boxa la bloc

Doresc sa stiu daca boxa de la parterul blocului, care are perete comun cu apartamentul meu, poate fi folosita ca spatiu de depozitare doar de apartamentele de la parter, sau, daca am drept de decizie in cazul in care asociatia doreste sa ii dea alta folosinta (daca se poate sa imi spuneti si baza legala).
Ultima modificare: Miercuri, 14 Iunie 2023
CORNELIA.G, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:01, 14 Iunie 2023
Nici una, nici alta. Fiind proprietate comună, nu are nimeni nici un drept. Se poate închiria doar cu acordul tuturor proprietarilor.
Conform disp L nr 196/2018 uscatoria face prte din categoria parti comune la fel ca si cale de acces,subsol tehnic,gheme,terasa etc
Partea comuna de condominiu este accesibila tuturor proprietarilor conform disp l nr 196/2018
Partea comuna poate fi exclusiv utilizata de catre terti cu acordul vecini,or si al asociatiei de proprietari-prin incheierea de contract de locatiune sau de folosinta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uscatorie bloc! bună seara! as vrea sa stiu daca uscatoriile blocului care se ... onetime onetime Bună seara! As vrea sa stiu daca uscatoriile blocului care se află la parter sunt bun comun sau se pot folosi doar anumite persoane de acestea. În prezent, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje, iar uscatoria de ... FOSYPRIL FOSYPRIL Buna ziua!locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje, iar uscatoria de rufe este la etajul 4.Acum 10 ani cand m-am mutat aici in scara uscatoria a fost in ultimul hal.Eu ... (vezi toată discuția)
Spatiu comun bujardin bujardin am un contract de inchiriere pe o perioada nedeterminata a unei uscatorii de 8 m p, noul Admin. si presedinte vor sa rezilieze contractul, asa ca mi-a marit ... (vezi toată discuția)