avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna seara.Am si eu o intrebare,dar intai sa explic problema.Pe un titlu de properietate sunt trecute 2 persoane sot si sotie.Sotul a avut un copil dintr-o casatorie anterioara,iar sotie la randul ei a avut un copil dintr-o casatorie anterioara.In timpul casatoriei cei doi soti au mai avut in copil.intrebarea mea e urmatoarea.Cum se imparte mostenirea de pe acel titlu de proprietate?

Alte discuții în legătură

Mostenire miluma miluma Sotul meu a avut patru copii, o fata in afara casatoriei, in tinerete, doi baieti dintr-o casatorie anterioara si o fata din actuala casatorie. La moartea lui ... (vezi toată discuția)
Mostenire ilike ilike va rog sa ma lamuriti intr-o problema:am un copil dintr-o casatorie anterioara,sotul meu are si el la randul lui un copil din prima casatorie.Impreuna mai avem ... (vezi toată discuția)
Separare de patrimoniu in timpul casatoriei ioanaradivoi ioanaradivoi Buna ziua IN cazul unei separari de patrimoniu in timpul casatoriei(mentionez ca sunt casatorita si am un fiu dintr-o casatorie anterioara iar sotul are 2 ... (vezi toată discuția)