avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de o zi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de o zi

Bună ziua! Se poate face contract de muncă pe o singură zi sau ceva asemănător? Sunt ghid de turism și nu am PFA să pot face un contract de colaborare pe o zi cu o agenție de turism cum am auzit că se poate în cazul în care ai PFA sau SRL.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:16, 3 Septembrie 2019
Da, se poate incheia un contract individual de munca pe durata determinat de o zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa in turism mihahao mihahao Doresc sa ma ajutati cu o informatie. Am terminat un curs de agent de turism/ghid local (neavand o alta pregatire in domeniul turismului) si doresc sa ... (vezi toată discuția)
Cum se impoziteaza activitatile extra-salariale ? ContSters456426 ContSters456426 Un profesor din Romania intentioneaza sa inceapa in 2018 sa desfasoare o activitate de consultanta turistica si / sau ghid de turism fara a fi angajat intr-o ... (vezi toată discuția)
Demisie- contract colaborare alexavio alexavio Buna ziua!am o dilema foarte mare. sunt angajata cu contract de munca pe perioada determinata de 3 luni, contractu mi s-a reinnoit periodic, acum angajatorul ... (vezi toată discuția)