avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Este legal sa filmezi politia cu telefonul la tine în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Este legal sa filmezi politia cu telefonul la tine în curte?

Bună ziua, recent polițiștii din satul bunicilor au început sa ii viziteze, intra in curte fara niciun mandat, pentru simplul motiv ca vecinii acuza ca, cainii bunicilor mei ies din curte nesupravegheati. Recent cand au intrat in curte aveau pregătit un spray si au amenințat ca o sa il foloseasca pe caini daca aceștia devin agresivi. Vizitele polițiștilor au devenit tot mai dese iar intimidarea asta ma duce cu gândul la abuz in serviciu. Întrebarea mea este daca au voie sa ii filmeze cu telefonul in momentul cand aceștia intra in curte? Încerc sa strâng dovezi si sa înțeleg mai bine ce se întâmplă acolo, dar nu am găsit nimic legat de filmarea la tine pe proprietate. Pot sa le faca politistii ceva daca ii filmeaza in curte iar aceștia se opun?
Cel mai recent răspuns: ForWhhy92 , utilizator 01:25, 3 Septembrie 2019
Fără mandat e deja abuz în serviciu. Ai voie sa filmezi. Nu pentru distribuire online. Dar pentru instanta e proba! Dacă zice un polițist ca nu permite sa filmezi îți spui ca e pentru siguranța ta. Nu pentru distribuire online.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil 6 ani muscat de cainii unui "om" edyeduardo2004 edyeduardo2004 Buna ziua! Duminica nepoata-mea, 6 ani peste cateva zile, ia bicicleta cu voie sa mearga la bunica, 500 m in sat, pe carare, din curtea unui bar a unei d-ne ... (vezi toată discuția)
Vecinul își plimbă zilnic câinii, de rasă ciobănesc german, fără lesă iar asta ne provoacă temeri. cum îl poate obliga legea să nu-i mai scoată fără lesă pe stradă? ciofli ciofli Buna ziua. Am o mare problema. Locuiesc la sat, Vecinul meu are doi caini rasa ciobanesc german pe care ii scoate in fiecare dimineata si seara pe drum, fara ... (vezi toată discuția)
Bună! vecinul meu are un caine ciobănesc mare și agresiv ... MarIA88C MarIA88C Bună! Vecinul meu are un caine ciobănesc mare și agreziv. Il țin legat ziua și seara il dezleagă. Țin sa mentionez că noi locuim la țară. De multe ... (vezi toată discuția)