avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Radiat din circulatie nu si fiscal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Radiat din circulatie nu si fiscal

În urma decesului tatălui (2019) a rămas un moped înscris la primărie pe numele si adresa lui, radiat din circulatie nu si fiscal. Moștenitorul e obligat să preia și mopedul cu plata impozitului la primărie?..nu am nevoie de moped..
Ultima modificare: Marți, 3 Septembrie 2019
Mocanu C, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:40, 3 Septembrie 2019
In baza certificatului de mostenitor aveti dreptul fie sa instarinati bunul mobil fie sa il predati laoperator economic autorizat si in baza documentului de instrainareputeti solicita radierea vehiculului de pe rol fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto tomyblue tomyblue Tatal sotiei mele a decedat;pe langa altele a mostenit de la el 2 autoturisme ; 1,Un Logan care a fost implicat intr-un accident pt. care a facut contract de ... (vezi toată discuția)
Cum scapam de impozitul pe o masina care nu mai este in stare de functionare? oania oania Tatal meu a decedat acum 3 ani. In urma lui a ramas o masina Dacia 1310 care nu mai este in stare de functionare. Ce trebuie sa faca mama mea ca sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Impozit gaby&zlato gaby&zlato Buna seara. Sotul meu a decedat in luna iulie 2017 si am deschis succesiunea dar nu se poate continua din cauza unor impozite auto neplatite. Masinile nu ... (vezi toată discuția)