avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... radiere autoturism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

radiere autoturism

Buna ziua,

Sotul meu a decedat in luna iulie anul curent.
Am doua autoturisme vechi pe care as dori sa le radiez.
Una din ele este pe numele lui iar pentru cea de-a doua am contract de vanzare cumparare insa nu a inscris-o pe numele lui.
Ce pot face in aceasta situatie? ma puteti ajuta va rog cu cateva informatii?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: aiacovlev1 , utilizator 10:53, 4 Septembrie 2019
Pentru a putea transfera dreptul de proprietate asupra bunului mobil initial este oblugatoriu sa parcurgeti procedura de inamtriculare vehicul pe numele mostenitorului
Trebuie sa notati cele 2 vehicule pe rolul dv fiscal dupa care in calitate de proprietar a acestora aveti dreptul sa dispuneti dupa propriul interes fie le instrainati fie le predati la operator economic autorizat
Multumesc frumos!

Mostenitori suntem eu si fiul meu in varsta de 19 ani.
Inteleg, ca este necesar sa fac succesiunea dupa sotul meu.
Dupa ce voi avea actul de succesiune, mai este necesar sa sa inscriu acele autovehicule vechi pe numele meu ca sa le pot radia? sau este de ajuns ca voi avea actul de mostenitor si in baza acestuia le pot radia?

Ultima modificare: Miercuri, 4 Septembrie 2019
aiacovlev1, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto doar cu contractul de vânzare w Mihai265 Mihai265 Bună ziua!! as putea sa radiez o mașină doar cu contractul de vânzare cumpărare? (vezi toată discuția)
Radiere autoturism instrainat fara act de vanzare/ cumparare FloAp FloAp Buna ziua, As dori sa radiez un autoturism dar problema este ca l-am instrainat fara a face act de vanzare/cumparare unui prieten, urmand sa facem actele ... (vezi toată discuția)
Radiere auto cris1957 cris1957 Buna ziua Doresc sa radiez autoturismul Dacia - fabricatie 1995, pe care l-am predat la un centru de colectare fier vechi. Din pacate am pierdut acea dovada , ... (vezi toată discuția)