avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu

După cât timp se poate lua concediu odihnă?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:35, 3 Septembrie 2019
Codul Muncii nu mai reglementeaza acordarea CO dupa desfasurarea unei anumite perioade de timp lucrate.

Prin urmare, acordarea CO nu mai este conditionata de a desfasurara activitatii o anumita perioada de timp, insa CO se acorda proportional cu perioada efectiv lucrata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. lucrez la privat cu carte de munca din mai 2020.la ... alexapadure89 alexapadure89 Buna ziua. Lucrez la privat cu carte de munca din mai 2020.La cat timp am dreptul sa iau concediu de odihna si de cate zile as beneficia.Multumesc. (vezi toată discuția)
Pauza intre contractele de munca Ioaioa1111 Ioaioa1111 Buna ziua. As dori sa stiu daca o discontinuitate de 4 zile intre 2 joburi poate influenta concediul de la noul loc de munca? Mai exact imi pot lua concediu in ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna - angajat nou MayaVeve MayaVeve Buna ziua! Am o mica nelamurire in ceea ce priveste CO. M-am angajat pe data de 14.11.2016. In CIM scrie clar la concediu ca durata acestuia (CO) este de 21 de ... (vezi toată discuția)