avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act

Unde poate tata sa se intereseze de actul casei și să vadă dacă băiatul lui(fratele meu)dak sa trecut el la proprietar.prin falsă semnătură.profitand k tata era în spital.operat la cap.si nu mai știa ...nimic..bănuim că așa a făcut dar să știm sigur...k nu mai găsim actul casei original.doar copia...nu mai este în acte.unde știam... Mulțumesc mult...și aștept răspuns
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 19:11, 5 Septembrie 2019
solicitați un extras de carte funciară pentru informare de la Oficiul de Cadastru.
Si acolo se poate vedea dacă este trecut altcineva?
din ce alt motiv v-aș fi îndrumat să faceți asta?
pe extras va apărea proprietarul actual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament ipotecat lili180709 lili180709 am un apartament de 15 ani pe care il detin caruia i-am facut cadastru si cartea funciara pt al putea vinde.eu sunt al 4 propietar care am cumparat, ... (vezi toată discuția)
Cum intru in posesia actului de proprietate (daca a fost emis) IuliaSVasile IuliaSVasile Buna seara! As vrea sa aflu cum pot intra in posesia actului de proprietate al unui teren si al imobilului. Situatie este urmatoarea: acolo locuiesc tatal ... (vezi toată discuția)
Nume gresit in extras c.f. goroon goroon ...buna ziua * In extrasul c.f. numele bunicului de la care am mostenit casa apare trecut gresit , in sensul ca doua litere sunt trecute eronat fata de ... (vezi toată discuția)