avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... proces civil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

proces civil

sunt parata intr-un dosar civil nu-mi permit avocat,pot trimite in locul INTAMPINARII o declaratie personala cu cateva date care pot ajuta justitia? imi pastrez posibilitatea de a mai aduce dovezi ,probe,si invoca exceptii pe parcursul procesului ? .multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:51, 4 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă nu depuneți întâmpinare pierdeți dreptul de a invoca excepții și de a propune probe!
Contractații servicii avocațiale pentru redactarea întâmpinării, urmând a vă reprezenta singură, iar avocatul vă va sfătui!
Ultima modificare: Miercuri, 4 Septembrie 2019
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat
Nu va permiteți avocat dar în mod cert nu va permiteți nici sa faceti astfel de inovații procedurale care va fac mai mult rau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paratul nu a depus intampinare, cum se procedeaza? ContSters333333 ContSters333333 Am chemat in judecata pentru pretentii si piritul nu a depus intimpinare , sunt la a doua infatisare . Inseamna ca ma judec singur ? Nu mai are dreptul la ... (vezi toată discuția)
Cerere de amanare sandapopa sandapopa Buna ziua, as vrea sa stiu cum trebuie sa procedez in urmatoarea situatie: am primit de la Judecatorie o Comunicare prin care sunt instiintata ca am ... (vezi toată discuția)
Chemat in judecata civila Nepotul Nepotul Buna seara, Am fost chemat in judecata pt dezbaterea de mostenire. Am primit o Comunicare in Adresa emisa pe 26 septembrie, ea contine: In legatura cu ... (vezi toată discuția)