avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Repetate contracte avocatiale gratuite reprezentare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Repetate contracte avocatiale gratuite reprezentare sot

Buna ziua. Am reprezentat pe sotul meu in numeroase si foarte lungi dosare , in principal de retrocedari. A refuzat mereu sa ma plateasca. Acum, dupa ce s-au terminat dosarele, vrea sa si divorteze. Nu am gasit practica judiciara in domeniu. Aveti vreun sfat , cum sa obtin bani de la el?
Cel mai recent răspuns: danielafenick , utilizator 12:13, 5 Septembrie 2019
Dna colega sunt grupuri pe fb în care avem cate 300-3500 de colegi posibil sa primiti răspunsuri utile .Din punctul meu de vedere fără un onorariu stabilit prin contractul de asistență juridică nu prea vad solutii.Daca aveti calitatea de av o sa primiti si acces în grupuri.Daca nu sunteti av e alta discutie.

Ultima modificare: Miercuri, 4 Septembrie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă ați trecut anumite sume la rubrica onorariu îl puteț executa silit!
După cum bine știți, contractul
avocațial este titlu executoriu cu privire la recuperarea onorariului!
În caz contrar, nu văd în ce temei ați putea obține ceva!
Ultima modificare: Miercuri, 4 Septembrie 2019
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat
Da , sunt avocat. Si am contracte cu el, care pana acum, din motive care se pot intui usor, nu le-am putut valorifica. Nu m-am bagat pe FB grupuri pana acum. Dar o sa intru. Multumesc frumos.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Dna colega sunt grupuri pe fb în care avem cate 300-3500 de colegi posibil sa primiti răspunsuri utile .Din punctul meu de vedere fără un onorariu stabilit prin contractul de asistență juridică nu prea vad solutii.Daca aveti calitatea de av o sa primiti si acces în grupuri.Daca nu sunteti av e alta discutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imbogatire fara justa cauza - act de adjudecare anulat - plusul ... Irina S. Irina S. In cadrul unei contestatii la executare (pe vechiul cod de pr.civ.), s-a admis actiunea, s-a constatat perimarea executarii silite, a fost desfiintat dosarul ... (vezi toată discuția)
Am rămas fără business și fără bani, și fără echipamente, am fost inselat mihaipencea mihaipencea Buna ziua, am avut un business pe care l-am \"închiriat\" altcuiva. Adică am făcut un contract prin care am închiriat câteva echipamente de pe firma mea ... (vezi toată discuția)
Divort+partaj Coriina111 Coriina111 Este vreun avocat pe aici care ma poate ajuta la inceput pro bono si la sfarsitul partajului sa ii fie plătit onorariu? Găsesc un om cu suflet? (vezi toată discuția)