Buna ziua, am avut un business pe care l-am "închiriat" altcuiva. Adică am făcut un contract prin care am închiriat câteva echipamente de pe firma mea către o altă firmă, într-un spațiu în care și eu eram chiriaș. Bineînțeles spațiul a fost subînchiriat cu acordul proprietarului. M-am trezit că a fost reziliat contractul pentru neplata chiriei, iar proprietarul a încheiat contract direct cu acea persoana. Toate echipamentele mele au rămas acolo iar eu nu le pot recupera. Am rămas cu o gaura de aprox 15.000 euro, și nici nu îmi permit acum să angajez un avocat sa mă ajute. Exista o varianta sa se încheie un contract cu un avocat dispus să mă ajute, iar la final sa ii ofer procent din ce recuperăm?
Mulțumesc
Domnule sunt fabuloase genul acesta de întrebări...Cred ca 90%dintre avocati ar fi ajuns milionari în euro daca ar fi luat de bune astfel de propuneri.Singurele spete unde se practica onorarii de succes sunt in general retrocedarile de imobile naționalizate și obținerea de daune pt accidente auto,malpraxis etc.Cum.credeti ca se inhama cineva la procese care dureaza 2 3 ani sau la dosare penale care vor dura mult mai mult pt a recupera dvs afacerea pierdută.Nu credeti ca era mai simplu sa dati 200-300 de lei cand ati încheiat contractul unui av pt o consultație?Scoateti niste banuti de pe la tescherea ,,negociati un onorariu in care sa platiti cheltuielile suportate de avocat ,un onorariu care sa acopere macar partial munca av si un comision de succes si poate o sa gasiti pe cineva interesat.Succes în demersurile dvs.